Aanvullende diensten

Neem contact op

Home » Aanvullende diensten

Aanvullende diensten

Naast de standaard verhuisdiensten kunnen wij, al dan niet in samenwerking met gespecialiseerde bedrijven, aanvullende diensten aanbieden. Wij kunnen u vrijblijvend een aanbod doen voor deze diensten. Neem gerust contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden.

Inpakken en uitpakken

Bij verhuizen hoort uiteraard ook het vullen van de verhuisdozen. Deze werkzaamheden kunnen wij compleet voor u uitvoeren. Kunt u veel zelf maar laat u het breekbaar graag aan ons over? Geen probleem wij verzorgen dit graag vakkundig voor u. Het leegmaken van de dozen kunt u ook door ons laten verzorgen. Wij plaatsen de items weer netjes in de kast en nemen het inpakmateriaal weer met ons mee. Op deze manier bent u na uw verhuizing nagenoeg gelijk weer op orde.

Schilderen & behangen

Wilt u uw nieuwe woning in uw eigen stijl en kleuren brengen? Wij helpen u graag een handje. Wij hebben goede ervaringen en contacten met vakmensen die uw nieuwe woning helemaal in uw stijl brengen. Wilt u behang, stucwerk of schilderwerk laten uitvoeren? Wij regelen het graag voor u. Het grote voordeel is dat het plannen van deze werkzaamheden dan samen gaat met het vaststellen van de verhuisdag. Alles is hierdoor gestroomlijnd en op tijd klaar.

Schoon opleveren

Wilt u voordat u de overdracht heeft uw oude of nieuwe woning deze laten schoonmaken? Wij kunnen dit voor u verzorgen. Dit kan van het bezemschoon opleveren van de woning tot het volledig schoon maken zoals het grondig reinigen van de keuken het sanitair en het wassen van de ramen. Over de mogelijkheden informeren wij u graag.

Is het noodzakelijk dat uw huidige woning wordt opgeleverd zonder vloerbedekking en aanverwante zaken. Ook hiermee kunnen wij u van dienst zijn. Van alleen de vloerbedekking verwijderen tot aan het compleet kaal maken van uw woning zoals het verwijderen van de gordijnen en de rails en alle anders aan de muur gemonteerde zaken. Ook het afvoeren van deze zaken of bijvoorbeeld overtollig meubilair behoort tot de mogelijkheden.

Handyman

Niet alle meubels kunnen in zijn geheel verhuisd worden. Denk hierbij aan linnenkasten, bureaus en bedden. Deze moeten in uw huidige woning worden gedemonteerd en in uw nieuwe woning gemonteerd. Kunt of wilt u dit niet zelf doen dan doen wij dit graag voor u. Onze medewerkers zijn bekend met verreweg alle kastsystemen en kunnen deze zonder bouwtekening de- en monteren. Naast de meubels is het ook mogelijk dat u de lampen, schappen, schilderijen laat ophangen en andere montagewerkzaamheden door ons laat uitvoeren. Wij informeren u graag over deze service.