Home » Verhuizen

Particulier verhuizing

Verhuizen is niet iets wat u elke dag doet! Voor de meeste mensen is het dan ook een hele onderneming en organisatie. Een deel van deze organisatie nemen wij graag op ons. Dit bespaart u een hoop zorgen en inspanning. Verhuizen is voor ons meer dan alleen het transporteren van goederen. Het gaat immers om uw persoonlijke bezittingen waar u zuinig op bent. Wij bieden u een persoonlijke verhuizing met eenzelfde aandacht voor uw inboedel. Dit vertaalt zich in het gebruik van matrashoezen, voldoende verhuisdekens, de vaste garderobekast en andere hulpmaterialen in onze verhuiswagen om uw spullen onbeschadigd te vervoeren.
Uiteraard is het ook mogelijk uw inboedel voor kortere of langere tijd bij ons op te slaan. Mocht u gaan verhuizen van of naar een etage dan beschikken wij over een eigen verhuislift tot en met de vijfde etage.

Inpakken en uitpakken

Bij verhuizen hoort ook inpakken. Veel mensen stellen het op prijs om hun eigen zaken in te pakken. Wij zullen u voorzien van de juiste materialen zoals inpakpapier, dozen en plakband zodat u uw spullen goed kunt verpakken. Als u om welke reden dan ook niet zelf kan inpakken of deze zorg liever aan onze vakmensen overlaat dan is dit uiteraard mogelijk. Vanzelfsprekend gebeurt het inpakken met behulp van de juiste materialen en kennis. Dit zorgt ervoor dat uw eigendommen net zo overkomen als dat zij uw woning verlaten. Ook het uitpakken van de dozen kunt u door ons laten verzorgen. Wij zetten dan alles weer netjes terug in de kasten en nemen het verpakkingsmateriaal weer mee terug. Op deze manier bent u na uw verhuizing gelijk weer uit de dozen.

De- en montagewerkzaamheden

Niet alle meubelen kunnen als geheel vervoerd worden. Denk hierbij aan linnenkasten, bedden en grote wandmeubelen. In overleg met u kan Van Beek ervoor zorgen dat deze meubelen vakkundig uit elkaar worden gehaald en uiteraard ook weer op juiste plek worden opgebouwd. Onze verhuizers hebben ervaring met nagenoeg alle kastsystemen.

Piano- of vleugelverhuizing

De piano is een kostbaar bezit dat je graag goed en vakkundig wilt laten vervoeren. Kunt u uw gehele verhuizing zelf aan maar laat u de piano liever door vakmensen overbrengen dan is dat bij ons mogelijk. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.